狗咀長不出象牙哩句說話係無錯既~~~

有咩私人恩怨唔該嚮度攪掂,唔攪到比人拆版就冇人理你!
回覆文章
揚仔~
Glorious EMPEROR

狗咀長不出象牙哩句說話係無錯既~~~

文章 揚仔~ » 23日 5月 2010年, 04:02

哈哈~~死剩把口~~~
抵抗做得好~飛車自然無煩惱~~~

揚仔~

Re: 狗咀長不出象牙哩句說話係無錯既~~~

文章 揚仔~ » 23日 5月 2010年, 04:02

應該係死剩隻手...剩係識打字上網~~~~~
面對面果陣~~可能連把口都廢埋~~~ :D :D

揚仔~

文章 揚仔~ » 23日 5月 2010年, 04:03

切勿對號入座~~~絕無任何含沙射影之意~~~如有與任何人之行為雷同~~~實屬巧合~~~~~~~

KA_BWT
HAWK

文章 KA_BWT » 23日 5月 2010年, 11:42

係中文諺語裡面無一句叫做「狗咀長不出象牙」
只有「狗口長不出象牙」
中文都學唔好就咪係度串鳩人啦,
唔係俾人笑你。
就算剩係識得用手打字都好過你剩係死剩對用黎打人既柒手,
你呢D無文化既人除左識得撩交打就無撚用,
差唔多個個都支持鬥車分勝負,你就淆底,
死度講埋D九唔搭八既0野,好撚白痴!~
好似你呢D咁鍾意撩交打既人應該住係廟街最適合你,
記住要加入黑幫做人條靚日日有得開片斬人同比人桶,
好似你呢D阻礙四驅文化交流既人唔該早D死撚開,
做車手唔識合你!!!!!!!

DIY
Great EMPEROR

文章 DIY » 23日 5月 2010年, 21:25

KA_BWT 寫:係中文諺語裡面無一句叫做「狗咀長不出象牙」
只有「狗口長不出象牙」
唔係俾人笑你。
對號入座 8-)
MS黃金四驅之魂,異變
異天之龍電,誕生圖檔

揚仔~

文章 揚仔~ » 24日 5月 2010年, 01:58

DIY 寫:
KA_BWT 寫:係中文諺語裡面無一句叫做「狗咀長不出象牙」
只有「狗口長不出象牙」
唔係俾人笑你。
對號入座 8-)
哈哈哈~~~ :lol: :lol:

揚仔~

文章 揚仔~ » 24日 5月 2010年, 02:06

開口埋口都屌人老母~~~~原來咁樣先叫有文化圖檔
真係唔知邊個應該去廟街跟大佬多d~~ :lol: :lol:

回覆文章