"電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

網站車隊聯盟及車隊事務處。
頭像
K-Cup~
Legendary EMPEROR

"電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

文章 K-Cup~ » 2日 1月 2010年, 05:05

電鍍隊:全名為"田宮(雙星)限定電鍍車殼戰隊"!!

成立目的:靚,睇得兼玩得!速度可以逐步提升,穩定較為重視!!

隊員人數:3個(暫時性~)

1.K-Cup~(隊長~),電鍍隊成立及發起人之一,尊長:為戰車提升每part零件既究極潛能,著重機械式改裝!

2.小便(資深隊員~),電鍍隊既井桁技術人員及採購員,尊長:進階井桁技術,限制賽賽車設定!

3.洛文(資深隊員~),電鍍隊重點採購員,尊長:海外外購限定鍍殼,井桁技術!

隊員要求:(有興趣入隊既車手!)

首要戰車都採用鍍殼,擁有三架或以上隊車,唔怕唔捨得~

仲有日系手提電話一部,

及唔介意擁有其他車隊既身份!!
四驅之魂,二段爆裂!My Super Car - K9、K10
圖檔圖檔
兩車出戰31th ES-Cup,24強止步!

待修名單:(暫時出唔到戰,so sad~)
帝王K(車頭補強脫落,另覓新補強作取代~)
六輪ZK(強化S-X底左尾窿爆烈,待換底盤~)
圖檔ES-09年度總亞軍、ES-10第八及ES-11@春季賞第三參上~

揚仔~
Glorious EMPEROR

Re: "電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

文章 揚仔~ » 7日 4月 2010年, 08:12

我有好多個電鍍殼XD加唔加入得
抵抗做得好~飛車自然無煩惱~~~

頭像
K-Cup~

文章 K-Cup~ » 7日 4月 2010年, 15:01

揚仔~ 寫:我有好多個電鍍殼XD加唔加入得
咁就搵日黎審批下! :twisted: :twisted: :twisted: ;) ;)
四驅之魂,二段爆裂!My Super Car - K9、K10
圖檔圖檔

圖檔ES-09年度總亞軍、ES-10第八及ES-11@春季賞第三參上~

小便

文章 小便 » 7日 4月 2010年, 21:26

揚仔睇黎你未必得啦 哈哈

仲有日系手提電話一部,

圖檔
2010年度總冠軍丶2012年度亞軍
第三十四屆ES杯 - 冠軍
第一屆ES盃外傳 - MA限定賽冠軍~~

頭像
J神
Platnia EMPEROR

文章 J神 » 9日 4月 2010年, 00:41

小便 寫:揚仔睇黎你未必得啦 哈哈

仲有日系手提電話一部,

sony算唔算日系? :lol:
圖檔

第十六屆ES盃 - 冠軍(三家姐征服者)
叫我「道理哥」!!!!

頭像
K-Cup~

文章 K-Cup~ » 9日 4月 2010年, 01:01

J神 寫:

仲有日系手提電話一部,

呢個唔係重點黎,我地係要睇個車手有幾多真係難求既鍍殼!因為如果週街都買到既,我成立都可有可無啦!! :| :| :| :( :(
圖檔圖檔

揚仔~

文章 揚仔~ » 9日 4月 2010年, 06:41

K-Cup~ 寫:
J神 寫:

仲有日系手提電話一部,

呢個唔係重點黎,我地係要睇個車手有幾多真係難求既鍍殼!因為如果週街都買到既,我成立都可有可無啦!! :| :| :| :( :(
咁就比你地開下眼界啦圖檔睇野啦
圖檔去片!
圖檔
今次睇住哩兩個先a____a"

頭像
K-Cup~

文章 K-Cup~ » 9日 4月 2010年, 14:47

揚仔~ 寫: 咁就比你地開下眼界啦圖檔睇野啦
圖檔去片!
圖檔
唔係好夠喔!影咁小點止渴呀!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
圖檔圖檔

小便

文章 小便 » 9日 4月 2010年, 19:38

況且我地都有hehe
圖檔
2010年度總冠軍丶2012年度亞軍
第三十四屆ES杯 - 冠軍
第一屆ES盃外傳 - MA限定賽冠軍~~

揚仔~

文章 揚仔~ » 9日 4月 2010年, 20:11

K-Cup~ 寫:
揚仔~ 寫: 咁就比你地開下眼界啦圖檔睇野啦
圖檔去片!
圖檔
唔係好夠喔!影咁小點止渴呀!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
小便 寫:況且我地都有hehe
既然係咁......係你地迫我架!!就唔好怪我啦!!圖檔
圖檔
左邊紅色銀影,中間金色MaxBreaker,右邊黑色旋風麥林!!

回覆文章