"電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

網站車隊聯盟及車隊事務處。
小便
Legendary EMPEROR

Re: "電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

文章 小便 » 9日 4月 2010年, 20:55

中間我有 其他隊長都全部有C__C..
圖檔
2010年度總冠軍丶2012年度亞軍
第三十四屆ES杯 - 冠軍
第一屆ES盃外傳 - MA限定賽冠軍~~

揚仔~
Glorious EMPEROR

文章 揚仔~ » 9日 4月 2010年, 21:03

小便 寫:中間我有 其他隊長都全部有C__C..
迫我出絕招...!!
抵抗做得好~飛車自然無煩惱~~~

揚仔~

文章 揚仔~ » 9日 4月 2010年, 21:21

揚仔~ 寫:
小便 寫:中間我有 其他隊長都全部有C__C..
迫我出絕招...!!
看絕招~~元氣旦圖檔
圖檔
左上紅色NEO FALCON,中上金色銀影號,右上藍色STORM CRUISER
左下黑電鍍SAVANNA,中下藍色流星號(舊版),右下黑電鍍RISING TRIGGER!!

小便

文章 小便 » 9日 4月 2010年, 22:27

貼下大半年前既圖先-.-
圖檔
圖檔

頭像
少帥

文章 少帥 » 9日 4月 2010年, 23:25

有冇得大張d圖,看不清楚
圖檔
事實是要用眼去看,而不是用耳去看

第十九屆田宮迷你四驅ES盃亞軍
ES盃外傳-第一屆田宮迷你四驅饅頭盃 冠軍隊
ES盃外傳-第二屆田宮迷你四驅饅頭盃 亞軍隊
二零一一ES盃 春季賞 冠軍

揚仔~

文章 揚仔~ » 9日 4月 2010年, 23:52

小便 寫:貼下大半年前既圖先-.-
圖檔
OK~我投降了圖檔
一山還比~~一山高~~~

頭像
lkk1983

文章 lkk1983 » 10日 4月 2010年, 00:38

揚仔~ 寫:
小便 寫:貼下大半年前既圖先-.-
圖檔
OK~我投降了圖檔
一山還比~~一山高~~~
k-cup都未出手 :twisted:
你就投降 :oops:
迫佢曬佢d車比你睇啦 :omg:
圖檔圖檔圖檔李由美,嚴正花,金素恩

小便

文章 小便 » 10日 4月 2010年, 10:23

唔知點解我都係用
http://photobucket.com/
但係我啲圖好細張..有冇人教教我-.-?
圖檔

揚仔~

文章 揚仔~ » 10日 4月 2010年, 11:49

小便 寫:唔知點解我都係用
http://photobucket.com/
但係我啲圖好細張..有冇人教教我-.-?
我唔係用photobucker :twisted: :twisted:

頭像
kenjiian

文章 kenjiian » 10日 4月 2010年, 13:51

路過~~~ 雖然我ng中意電鍍殼,....不過都要俾個服字你!!! :love:
圖檔

ES盃 - 第三屆季軍 • 第九屆冠軍 • 第十七屆亞軍
<饅頭盃> - 首屆亞軍隊 • 第二屆季軍隊 • 第三屆冠軍隊
ES最速王挑戰賽 - 第一屆 • 第三屆 • 第七屆 • 第八屆 • 第十八屆 • 第十九屆 第 1 位

開始整彈彈彈弓車!!!!

回覆文章