"電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

網站車隊聯盟及車隊事務處。
kamo83
HAWK

Re: "電鍍隊"正式成立!(遲左一日出post~)

文章 kamo83 » 14日 4月 2010年, 15:22

唔知大家有冇多一個 xto 電鍍殼可以割愛呢? 想要左好多年都冇。
圖檔

頭像
K-Cup~
Legendary EMPEROR

文章 K-Cup~ » 14日 4月 2010年, 17:13

呢個咁干有既殼,有都留給自己啦!點捨得賣先~(炒家例外!) :twisted: :twisted: :twisted: 8-) 8-)
四驅之魂,二段爆裂!My Super Car - K9、K10
圖檔圖檔
兩車出戰31th ES-Cup,24強止步!

待修名單:(暫時出唔到戰,so sad~)
帝王K(車頭補強脫落,另覓新補強作取代~)
六輪ZK(強化S-X底左尾窿爆烈,待換底盤~)
圖檔ES-09年度總亞軍、ES-10第八及ES-11@春季賞第三參上~

阿_林
Class A

文章 阿_林 » 15日 4月 2010年, 00:34

揚仔~ 寫:
揚仔~ 寫:
小便 寫:中間我有 其他隊長都全部有C__C..
迫我出絕招...!!
看絕招~~元氣旦圖檔
圖檔
左上紅色NEO FALCON,中上金色銀影號,右上藍色STORM CRUISER
左下黑電鍍SAVANNA,中下藍色流星號(舊版),右下黑電鍍RISING TRIGGER!!
左下黑電鍍SAVANNA 邊度有得買?

頭像
K-Cup~
Legendary EMPEROR

文章 K-Cup~ » 15日 4月 2010年, 02:03

jp[/i雅虎bid~ :twisted: :twisted: :twisted: 8-) 8-)
四驅之魂,二段爆裂!My Super Car - K9、K10
圖檔圖檔
兩車出戰31th ES-Cup,24強止步!

待修名單:(暫時出唔到戰,so sad~)
帝王K(車頭補強脫落,另覓新補強作取代~)
六輪ZK(強化S-X底左尾窿爆烈,待換底盤~)
圖檔ES-09年度總亞軍、ES-10第八及ES-11@春季賞第三參上~

揚仔~
Glorious EMPEROR

文章 揚仔~ » 15日 4月 2010年, 06:52

阿_林 寫:
揚仔~ 寫:
揚仔~ 寫: 迫我出絕招...!!
看絕招~~元氣旦圖檔
圖檔
左上紅色NEO FALCON,中上金色銀影號,右上藍色STORM CRUISER
左下黑電鍍SAVANNA,中下藍色流星號(舊版),右下黑電鍍RISING TRIGGER!!
左下黑電鍍SAVANNA 邊度有得買?
係日本yahoo 拍賣網bid返黎...
抵抗做得好~飛車自然無煩惱~~~

啊鵬
新手

文章 啊鵬 » 13日 6月 2011年, 11:20

岩岩開始玩返,吾知可吾可以加入呢,電鍍要時間去搵,其中一部車底就用EVO,電話發去你短信度

GG_Paul
Class C

文章 GG_Paul » 20日 11月 2012年, 22:33

對迷你四驅毫無概念入唔入得我諗住入左練 我係新手

回覆文章