2015年ES(暫定)比賽日公佈!(第53屆ES盃比賽日已更新)

TAMIYA MINI 4WD討論。
梁晉圻
Class D

Re: 13-14年度ES(暫定)比賽日公佈!(第40屆ES盃比賽日已更新)

文章 梁晉圻 » 6日 11月 2013年, 16:14

何時公報賽軌

God123
Silver EMPEROR

Re: 13-14年度ES(暫定)比賽日公佈!(第40屆ES盃比賽日已更新)

文章 God123 » 7日 11月 2013年, 01:29

24-11-2013?日本一回來就來?點準備到呀????
全國賽最速王!
我係全國最快的男人!

頭像
混沌戰士
Famed EMPEROR

文章 混沌戰士 » 7日 11月 2013年, 02:34

God123 寫:24-11-2013?日本一回來就來?點準備到呀????

Mo duck play la....No holiday .....
圖檔 圖檔
第廿七屆ES盃季軍
2013田宮迷你四驅車王爭霸戰冠軍

Road to Japan !!!

頭像
martin1986
Legendary EMPEROR

文章 martin1986 » 8日 11月 2013年, 01:08

第四十屆ES盃!公佈賽例、賽事詳情!(十一月廿四日) 星期日
viewtopic.php?f=9&t=20508

頭像
痴漢

文章 痴漢 » 8日 11月 2013年, 15:34

God123 寫:24-11-2013?日本一回來就來?點準備到呀????
星期六有成日俾你set,掂過碌蔗啦! :twisted:
EMPRESS SPEEDWAY - 香港迷你四驅車場 - Mini 4WD Speedway of Hong Kong
圖檔
第一屆田宮迷你四驅ES盃亞軍

God123
Silver EMPEROR

文章 God123 » 9日 11月 2013年, 00:43

去完日本回來星期日去玩車?我怕我死得好慘!
全國賽最速王!
我係全國最快的男人!

廿八
Glorious EMPEROR

文章 廿八 » 9日 11月 2013年, 15:19

God123 寫:去完日本回來星期日去玩車?我怕我死得好慘!
你係神一樣的男人!!!怕乜!!
圖檔圖檔
第二屆全國迷你四驅車《廣州盃》技術賽亞軍!!!
2013田宮迷你四驅車王爭霸戰亞軍!!!
第40,41,42,43屆ES盃冠軍!!!

頭像
痴漢

文章 痴漢 » 9日 11月 2013年, 23:51

God123 寫:去完日本回來星期日去玩車?我怕我死得好慘!
有名就有利,食粥食飯靠呢鋪傢喇!香港代表講呢啲⋯⋯ :evil:
EMPRESS SPEEDWAY - 香港迷你四驅車場 - Mini 4WD Speedway of Hong Kong
圖檔
第一屆田宮迷你四驅ES盃亞軍

回覆文章